Tarot kártya üzenet

Tarot kártya üzenet

Személyes üzenet adott élethelyzetben: Szerettetel invitálom mindazokat erre a módszerre, akik szeretnék meglátni az életük, életútjuk, vagy egy adott élethelyzet mélyen működő energiáit, mozgatórugóit, szerepjátékait, félelmeit és a meglátás által feloldani őket, hogy az élet elakadt területei megoldódjanak, és sokkal jobban működjenek A tarot kártyák betekintést nyújtanak mindabba, amit nem értünk, amiben nem haladunk, és megoldásra vár az életünkben, majd a kártyákból kibontakoznak a megoldás lépési és a lépések várható eredményei is. Van egy olyan mondás, miszerint 'csak olyan probléma létezik, amire már megvan megoldás is'. A tarot kártya pontosan ezt mutatja meg: az adott ügyet és a megoldást tisztán, érthetően, kendőzetlenül, de végtelen szeretettel.

Párkapcsolati elemzés: az elemezés a párkapcsolat kapcsolódási mintáira való rálátást, a párkapcsolat megnehezítését mozgató minőségek elemzését, és ezek feloldására való módszerek ismertetését tartalmazza. Az elemezés tarlamazza a személyek egyéni oldalát külön-külön a párkapcsolatban, és tartalmaz egy közös elemzést, ami megmutatja, hogy a pár hogyan képes kapcsoldóni, hogyan érhetőek el a vágyott érzések és boldogság egy elakadást követően.

Az elkövetkezendő évre való rálátás: A tarot kártyák eszközével lehetőség van az egyén elkövetkező életút-energiáinak meglátására, ezek tudatosításra és ezekre való felkészülésre, adott esetben pedig a tudatos megváltoztatásukra. Kitűnő ajándék lehet születésnapra, vagy az új naptári év kezdetén, de bármikor, amikor kíváncsiak vagyunk az elkövetkező időszakra.


A kártyákból kapott üzenetet írásban készítem annak érdekében, hogy többször átolvashasd, értelmezhesd, majd hatékonyan felhasználd.

Egy kártyákból kapott üzenet általában 1,5 - 2,5 A/4-es oldal terjedelmű szöveg, párkapcsolati elemzés esetén 2,5-5 A/4-es oldal.

Ha szükséges átbeszélés, írásban szívesen válaszolok a kérdésekre díjmentesen.
Ha szóban van szükséged átbeszélésre és megerősítésre, kérlek jelentkezz be az elérhetőségeim egyikén egy konzultációra.


Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el