SZÍNEZŐK

A kiválasztott című könyv színezői

A könyvet írta: Érsek Erzsébet
Illusztrálta: Kelemen Dóra

Borítóterv, ami felöleli az egész történetet.

A kép címe: Az utazás

5.Fejezet

A kép címe: A szív vezet

"Neked hajtóerő kell, én leszek az. Annyira szeretném megtalálni Vutangot, hogy képes vagyok érte átkelni minden veszélyen, de nekem nincs elég tudásom, csak szenvedélyem. Ez a szenvedély elég lesz neked is, amikor elbizonytalanodsz, ha a kétségek megtámadnak, ha megrendül a hited, akkor ott leszek én, aki egy pillanatra sem inog meg." (Idézet 8. fejezetből)


9.fejezet
A kép címe: Választásaink

"Nyíltak ösvények, ajtók, ezzel egy időben lezárultak más utak és lehetőségek. Lassan megértette, hogy a döntési pontokat nem lehet megúszni. A könyv nem fogja megmondani, milyen lesz a jövő, és neki ebben mi lesz a szerepe. A jövő most történik, ahogy ő itt áll a könyv előtt, ami csak a lehetőségek végtelen számát mutatja meg."


15. Fejezet

A kép címe: Szövetségben

"És ezzel a mosollyal valami olyan híd keletkezett a két fiatal között, ami már elégnek bizonyult egy szövetség megkötéséhez."

A könyv illusztrációja nagyon szép feladat volt számomra. Ahogy Érsek Erzsébet könyve megragadott, és vitt magával a szereplők történetébe, úgy vitte magával a kezemet is. Gyakran nem is tudtam, épp melyik rajzot készítem, csak húztam, húztam a vonalakat. Tulajdonképpen a képek saját magukat alkották meg. 

A rajzok, kifestők. Arra várnak, hogy az olvasó kezeiben is megelevenedhessen a történet a festés, és a színek használata által. Ajánlom, hogy bátran engedd, hogy vezesse a kezed az intuíció, és megalkotódjon a szereplők által megélt történet, immár a színek jelenlétével is mélyülve. Blogomból aztán megtudhatod, hogy az általad megjelenített színek, milyen tulajdonságot vagy eseményt rejthetnek magukban. Talán ráismersz bennünk a szereplőkre, a könyv egy-egy eseményére, és nem utolsó sorban saját magadra.

Örömteli alkotást kívánok!

A könyvet meg tudod rendelni nálam. Elérhetőséget találsz itt.

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el