ACCESS BODY® TESTKEZELÉSEK

Állítsd vissza a tested egészségét, egy nagyszerű testkezeléssel!

A test kezelések attól különböznek a Barstól, hogy a Barsnál lehetőséget, teret kapunk azzal, hogy azt a sok-sok ítéletet nézőpontot, hiedelmet, korlátokat elengedjük.
A testkezeléseknél már egy speciális irányba indulunk el, attól függően, hogy min szeretnénk változtatni. Az Access Consciousness® összes, közel 60 db testkezelését használom.
Ezek közül néhány:

1.ENERGETIKAI FACELIFT- ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS
2.MTVSS testkezelés (egészséges test visszaállítása) 
3.SEJTMEMÓRIA (sejtmemória törlése - traumák és hegek)
4.DMM & MDM (sejtek lebontása és újraépítése) 
5.MIMIKRI (átvett dolgok törlése) 

1.ENERGETIKAI FACELIFT- ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS

Lehetséges, hogy sokkal fiatalabbnak nézz ki, és érezd is magad anélkül, hogy különböző anyagokat kellene injekciózni a testedbe, hogy akupunktúrás tűkkel szurkálnának,vagy más traumatikus "élményt" okozó eljárásoknak (gépi, műtéti) vetnéd alá testedet?

Az ACCESS ENERGETIKAI FACELIFT egy csodálatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatást érünk el a test többi részén is. Ha többször futtatjuk (15-20-szor) tartós változást eredményez. De már 1-3 alkalom is látható változást eredményez. Fantasztikus folyamat, mely feszesíti és visszafiatalítja az arcot (és a testet), és mindezt műtét, krémek, gépek segítsége nélkül teszi. 29- féle különböző energiával dolgozik,amelyek újjávarázsolják a testet.

Hegek, foltok és ráncok halványodását, eltűnését tapasztaljuk a folyamatos kezelések során.És még mi minden mást?
Testünk észleli, érzékeli a környezetünkből áramló információkat. A legtöbbször ezeknek megfelelően alakítjuk ki testünkről, önmagunkról alkotott nézőpontjainkat. A környezetünk,családunk, barátaink által meghatározott normáknak szeretnénk megfelelni, és ehhez alakítjuk testünket, kinézetünket is. Így tanuljuk meg,"mimikrizzük", hogyan "kell" kinézni például 50 évesen, mikor "igazolt" az elhízás, ráncosodás,megereszkedés,petyhüdté válás...
Eldöntötted-e már, hogy mi az az életkor, amit te nem fogsz megélni? Össze is gyűjtötted az összes információt mindenféle forrásból ennek igazolására?
Mi lenne, ha könnyednek, örömtelinek éreznéd magad a bőrödben, és megengednéd, hogy a belső szépséged sugározzon ki? És hogyan lehetne ez még ennél is sokkal jobb?

A kezelés finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással dolgozik az arcon, a nyakon, és a dekoltázson.

Az ACCESS ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS kezelést világszerte alkalmazzák thermálfürdőkben,masszázsszalonokban,fiatalító központokban,plasztikai sebészeti rendelőkben, wellness központokban.....vagy csak úgy otthonodban, barátnőkkel...

Az ACCESS ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS abban különbözik a többi alternatív kezeléstől, hogy gyengédebb, kedvesebb,és könnyedebb Neked és a Testednek.


2.MTVSS testkezelés (egészséges test visszaállítása) 


- Eleged van a megfázásból?
- Szeretnéd újra megélni az egészséges testtel való kapcsolatot?
- Fájnak az ízületeid, ami akár már a mozgásban is korlátozz?
Az MTVSS szinte mindent vissza rendez, ahol a test félreműködhet. 

Az életünk során sok-sok mindent a testünkbe zártunk: fájdalmat, szenvedést, betegségeket, korlátokat teremtő dolgokat. Mindenféle módon bezártad a tested, azt gondolva, hogy ez a valóság minden, amit tehetsz, és ami lehetsz. Bezárod a tested akár az öregedés gondolatába is. Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változatást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

Hatásai:

- Rendkívül jó hatással van az immunrendszerre

- Szervi bajok, rendellenességek, a test félreműködéseinek oldása, így a testszerkezet, szerv, szervrendszerek, DNS megújítása

- Öngyógyító folyamatok beindítása: izmok, ízületek, csontok

- Sportoláskor és mindenféle fizikai megterheléskor jelentkező nehézségek és fáradtság enyhítésére, a fizikai test erőnlétét erősíti

- a fájdalmak, betegségek, szenvedés testi lenyomatait oldja

Ha 20-30 héten át hetente kapsz ilyen kezelést, akkor a tested végre úgy fog működni, ahogyan kellene neki.

3.SEJTMEMÓRIA (sejtmemória törlése - traumák és hegek)

Ez a kezelés a sejtekbe zárt traumák feloldására szolgál. Sok traumánk adódhat gyermekkori sérülésekből is. Például, ha valamikor elestél és megsérültél, ha eltört valamid, vagy ha most van fájó pont a testeden, akkor ez a testkezelés visszavisz ahhoz a ponthoz, ahol a sejtmemóriában létrejött a lenyomat és azt törli. A kezelés feloldja a traumát és a szövetek visszatérnek természetes állapotukba, így segít a testnek, hogy az meggyógyuljon.

4.DMM & MDM (sejtek lebontása és újraépítése)

A kezelés során egy "kommunikáció" történik sejtekkel, melyek elkezdik megváltoztatni megjelenésüket és eltűnnek. Lehet használni célzottan tumorok, miómák, csontkinövések, sejtszaporulatok kezelésénél. Ezután regenerációs folyamatok is elindíthatóak, hogy sejtek újra visszanőjenek. Lehet külön-külön is futtatni a lebontást és az újraépítést.

5.MIMIKRI (átvett dolgok törlése)

Amikor meg akarsz érteni valamit/valakit, például, hogy miért tesz valaki valamit, egyszerűen lemásolod, hogy megértsd, miért tesz úgy. Az ember mindig az ok-okozatokat, értelmezéseket, magyarázatokat keresi és úgy próbál megértésekre jutni, hogy leutánozza mások viselkedési mintáit. Amikor meg akarod érteni, abból indulsz ki hogy biztosan van benne valami érték, amiért ezt választja.

Életünk során leutánozhatjuk mások testszerkezetét, testtartását, viselkedési mintázatait, érzelmi mintázatokat. Leutánozzuk mások nézőpontjait, útját. Ezekkel a leutánzásokkal azonban az ember valójában bezárja magát.

A folyamatot lehet futtatni konkrét személyekre: édesanyád, édesapád, nagyszülők, családtagok, tanárok, tanítók, barátok, ellenségek, általad tiszteltek.

Ha szeretnél többet megtudni, személyesen megtapasztalni, kipróbálni az általam képviselt módszereket, kérj személyes konzultációt az alábbi elérhetőségeken.

Tel: 36 30-241-7135

E-mail:info@belsovirag.hu

Kelemen Dóra Krisztina Access Bars® és Access Body® kezelő Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el