DEEKSHA ENERGIA

'Az életed egy könyv. Csak akkor tudod igazán olvasni életed könyvét, hogyha abbahagyod annak rosszallását és megítélését.'

'Spirituálisnak lenni annyi, mint azzal lenni, ami van.'
- Sri Amma és Bhagavan

Dél-Indiában található egy rendkívül különleges spirituális iskola, az Egység Egyetem. Ennek az egyetemnek, és az Egység Mozgalomnak két megálmodója és alapítója: Sri Amma és Sri Bhagavan, akik egész életüket egy csodálatos víziónak alárendelve, ami nem kevesebb, mint teljesen és feltétel nélkül megszabadítani az emberiséget a szenvedés tudatállapotából, és eljuttatni azt a kétség állapotából az Egység állapotába.
Sri Amma Bhagavant egy általuk kifejlesztett jelenség, az ún. Egység Áldás, más néven a Deeksha segíti víziójuk megvalósításában. Az Egység Áldás hatására a fogadó agyában egy neurobiológiai változás indul be, minek következtében az egyén tudatállapotában egy emelkedés következik be és bizonyos idő elteltével a megvilágosodás vagy egység állapotát idézi elő. A folyamat befejeződésekor az érzékek felszabadulnak az elme behatása alól, és ekkor az érzékelés természetes tisztasága megjelenik, melyet spontán örömérzések, belső nyugalom kísér és az egység érzése. Ezt a folyamatot nevezzük Felébredésnek.

A deekshát a deekshaadón keresztül kapod meg, aki kezeit a fejedre helyezi. Különböző megtapasztalások lehetségesek - néha erőteljesek, máskor nyugalmasak, vannak olyan esetek is, amikor csak néhány nap elteltével tapasztalod a hatását. Lehetséges, hogy bizsergő érzést tapasztalsz a fejedben, vagy érzékeled az energiát, ahogyan átáramlik a testeden, és az is lehetséges, hogy nem érzel semmit sem. Akármit is tapasztalsz, a deeksha által a felébredés folyamata elindul benned, egy folyamat amit az Isteni áldás irányít a saját természetes állapotod megtapasztalásáért, mely vezethet fokozatos, vagy spontán felébredéshez.

A deeksha nem tartozik egyik valláshoz sem. Nem kell megváltoztatni a vallásodat, vagy egy új gurut találnod hogy deekshát kaphass. 

Ezt az energiát is használom minden érintéssel, amikor hozzád érek akár Kineziológiát, Access barst, Biodinamikus Cranio Sacrális Terápiát vagy a Fénytest/Testtudatos energia kezelést alkalmazok.

A Deeksha egyetlen célja a tudatosságunk emelése.

  • Meggyógyítja a lelki sérüléseket.
  • Növeli a figyelem-befogadás képességét.
  • Segít megtapasztalni a másik embert.
  • Felébreszti az együttérzést.
  • Segít abban, hogy szeretettel és megbecsüléssel viszonyuljunk a testhez.
  • Boldog-jólét érzéssel rendelkező tudatosságot teremt.
  • Eltávolítja a siker útjában álló blokkokat.
  • Lehetővé teszi a bőség mentális keretének mintájának megjelenését.
  • Szeretetet hoz a kapcsolatokba.

Személyes történet:

Ez az energia a kisfiam születésével jött be az életembe. Viszonylag mély depresszióba kerültem pár hétre a szülés után, amiből, annak felismerése után, lassanként ocsúdtam fel. Belül kiáltottam valamilyen segítségért. Véletlenül toppant az életembe egy fiatal lány, aki különleges képességeivel megáldva már akkor gyógyítóként dolgozott. Egy héten keresztül folyamatosan küldte nekem ezt az energiát, én pedig azt tapasztaltam magamon, hogy a korábbi negatív gondolatoknak nyoma sincs. Amikor befejezte a kezelést elhatároztam, hogy én is megtanulom ezt a módszert. Számos Deeksha energiát használó meditációs programon vettem részt, azután pedig deeksha adóvá váltam és ittam azokat a tanításokat, amik Sri Amma és Sri Bhagavantól származnak. A Deeksha energia alkalmazása ma is szerves része az életemnek, alkamazom minden alkalommal, amikor gyógyítok, önmagamon, és másokon.

Sok szeretettel várlak: Kelemen Dóra Deeksha-adó  

Bővebben Sri Amma és Sri Bhagavanról itt:

https://deekshahungary.ning.com/page/sri-amma-bhagavan-tortenete

Az egység tanításokról:

https://deekshahungary.ning.com/page/egyseg-tanitasok
https://deekshahungary.ning.com/page/video-tanitasok
https://deekshahungary.ning.com/page/egyeb-egyseg-anyagok

Ha szeretnél többet megtudni, személyesen megtapasztalni, kipróbálni az általam képviselt módszereket, kérj személyes konzultációt az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 36 30-241-7135

E-mail:kelemendora03@gmail.com

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el