RÓLAM

Kelemen Dóra Krisztinának hívnak.

Az első gyermekem születése után, hatalmas fordulatot vett az életem. Ekkor vált teljesen nyilvánvalóvá számomra, hogy az engem körülvevő világ sokkal, de sokkal több, mint amit a fizikai szememmel addig láttam és éreztem. Ezt, az addig láthatatlan világot, elkezdem megismerni, felfedezni és egyúttal gyógyítani önmagamat és a lelkemet.
A gyógyítás útjára való lépés 23 éves korom óta intenzíven a lelkemben van, bár az eredeti szakmám merőben más. A szakmámban eltöltött évek alatt vált teljesen világossá számomra, hogy engem az emberek segítése, a lélek, a miértek, sokkal jobban mozgatnak, mint bármi. Lassan érlelődött bennem, hogy váltanom kéne, de nem volt merszem elkezdeni egészen addig, amíg a sors kereke úgy fordult, hogy elindított ezen az úton.

 És mondhatom, amit akkor kifejezetten sorscsapásként értékeltem, hatalmas lendületet adott. Ma már tudom, hogy óriási segítség volt az ÉLET felé. A felé az élet felé, amit valóban élnem kell, a felé az élet felé, amit megálmodtam magamnak, és amiben kizárólag én vagyok a felelős önmagamért.

Bár az utam a felelősségvállalás felé is korábban kezdődött, egészen pontosan egy szerelem végével. A kulcs, amellyel a szerelem megnyitja a szívünket megnyitja azt az utat, ami önmagunk felé vezet. És ami önmagunk mélyén van, a legbenső valónk, a 'belső virág' maga. Szanszkritul Atma. Magát a belső virág kifejezést, egy, az égiekkel való beszélgetésem során hallottam. Akkor elvarázsolt ez a két szó. A beszélgetés arra irányult, hogy megértsem, a mások felé érzett szeretet innen fakad, és nem függ a másik személytől, akármennyire is úgy tűnik. Rögös, kalandos és folyamatos volt az utam eddig a virágig, hol nagyon a közelében, hol eltávolodva tőle, hogy aztán tapasztalatokkal és még több szeretettel gazdagodva visszatérjek hozzá. És ez lett a stúdióm neve is.

A belső virágunk él. A felelősségvállalás előtt az életünk eseményei bábuként rángatnak minket abban a köntösben, amibe ebbe az életbe belebújtunk, vagy éppen beletanultunk. Ám a benső valónkhoz, az élettelen bábu mélyén levő igazi énünkhöz, vezető úton temérdek félelem és fájdalom lapulhat, amivel elképesztően nehéz lehet szembenézni. Azonban, e szembe nézés során elkezdjük látni a miérteket és nem utolsósorban a hogyanokat, és azt, hogy mit szeretnénk valójában. Ez elvezet oda, hogy egyesülnek bennünk a rossznak és jónak titulált énjeink. Egyszerre vagyunk MINDEN, nők és férfiak, gyermekek és felnőttek, jók és rosszak, és ha ez mind egyben van bennünk, elfogadva önmagunk, akkor vagyunk teljes erőnk birtokában és a kiteljesedett önmagunkat élhetjük pont úgy, ahogy vagyunk.

Az utam során folyamatosan találtam meg azokat a tanfolyamokat/mestereket, akik mindig egy adott nehézségen emeltek felül, és értették meg velem a miérteket és lendítettek tovább egy következő lépcsőfokra.

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el