VONZÓMEZŐ TECHNIKA (AFT)

Mi a Vonzómező vagy Erőtér technika (AFT- Attractor field therapy)

A Vonzómező vagy Erőtér technika, egyaránt dolgozik a fizikai tünetekkel, érzelmi problémákkal és azok múltbeli gyökereivel, valamint kiváltó okával. A testet és annak problémáit teljes komplexitásban tekinti. Lehetővé teszi a fizikai és lelki betegségeket okozó hitrendszerek feltárását, oldását, a problémát fenntartó, múltból hozott, ártalmas energetika minták, és energiamezők semlegesítését.
Az érzéseink, gondolataink, érték- és hitrendszerünk, valamint viselkedésünk a dallamokhoz hasonlóan, átfutnak rajtunk és hatnak ránk. és energiát teremtenek. A gyakran ismételgetett tudatos vagy tudattalan negatív gondolatok, attitűdök és hitrendszerek által kisugárzott energia felborítja a test energiarendszerének harmonikus működését. Ezek a gondolati és hitrendszeri minták olyan önmagukat állandósító energiamezőket idéznek elő, amelyek azt eredményezik, hogy úgy látjuk a világot, ahogy látjuk, úgy viszonyulunk dolgokhoz, ahogy viszonyulunk, és úgy reagálunk, ahogy reagálunk. Behatárolják a világról alkotott elképzeléseinket, gondolatainkat, blokkolják testünk öngyógyító működéséhez fűződő kapcsolatunkat, hatással vannak a testünkre és meghúzódnak a különféle betegség mögött, ideértve a genetikainak nevezett betegségeket is. Ezen energiamezők a külvilág irányában vonzást gyakorolnak, és ezáltal forrásai mindennek, ami velünk történik. Ezt követve tehát az elménk energetikai tartalma manifesztálódik életünkben.

A gyógyulásban mind a tudatosság megváltoztatása, mind a betegség és a tünetek létrejöttéért felelős energiaminták eltávolítása szerepet játszik, ezeket az energiamezőket kell áthangolni ahhoz, hogy a test gyógyító folyamatai újra bekapcsoljanak.

Hogyan dolgozik?

1.A meridiánokkal dolgozik, hasonlóan az akupunktúrához, de nem használ tűket, hanem manuálisan stimulálja az energiamezőket, amit a fejen és kézen található akupunktúrás pontok meghatározott sorrendben történő finom, fájdalommentes ütögetésével ér el. A gyakorlatsorral saját magunkat kezelhetjük, valamint a kapható és rendelhető 66 CD-vel is (átvivő antenna segítségével) kezelhetjük a problémáinkat és szüntethetjük meg azokat.

2.Az elfogadás és a megbocsájtás gondolatainak segítségével is dolgozik, mert ezekek jóval nagyobb energetikai erőt generálnak, mint azok a gondolatok, hitrendszerek attitűdök, amelyek az érzelmi problémákat és mindenféle betegségeket támogatják. Ezeket kombináljuk olyan hangsorozatokkal, amelyek együttes segítségével létrehozunk a test energia rendszerében egy új, önmagát fenntartó, harmonikus mintát, amelynek alapja az elfogadó szeretetteljes és megbocsájtó szándék. Ezek felruháznak egy olyan erővel, amelyek segítségével boldogabb, békésebb és elégedettebb életet teremthetünk magunknak.

Az oldás menete 

Erről bővebben itt olvashatsz.

Mire használható?

Betegségek kezelésére és bármilyen élethelyzeti elakadás feloldására alkalmas.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A tünetektől függően egy-két alkalomtól akár egy hónapig is tarthat a terápia.
Sok esetben elegendő lehet egyetlen kezelés a pozitív változások elindításához. Azonban sok más esetben a kezeléseket többször kell végezni, egy bizonyos ideig, az önmegát fenntartó gyógyító minta kialakításához. Elengedhetetlen továbbá, hogy tudatosan is úgy döntsünk, hogy megtanulunk egyre elfogadóbbak és megbocsátóbbak lenni. Általában minél nagyobb a helyre hozandó elváltozás a testben, annál tovább kell a CD-ket és a megerősítéseket alkalmazni. Nagyon sokan találják ezt a módszert rendkívül hasznosnak és egyben gyengédnek.

Mi az elméleti háttere? 

Erről bővebben itt olvashatsz.

Sok szeretettel várlak: Kelemen Dóra Vonzómező Technika (AFT) kezelő

Ha szeretnél többet megtudni, személyesen megtapasztalni, kipróbálni az általam képviselt módszereket, kérj személyes konzultációt az alábbi elérhetőségeken: 

Tel:36 30-241-7135

E-mail:kelemendora03@gmail.com

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el