FÉNYTEST KEZELÉS

Mi a fénytest és a testtudatos kezelés?

A tisztán érzékelést és intuíciót használva egy olyan kezelést hajtok végre, amely egy ösztönös mozgásban nyilvánul meg, amivel vagy a kliens fénytestét, vagy a fizikai test érintésével és mozgatásával, az fizikai testét kezelem. Eközben tudatosan figyelek a paciens és a saját légzésemre, amely a blokkok oldódását még hatékonyabbá teszi.

A tisztán érzékelés a fizikailag történő időn és téren túli érzékelés képessége. A psziché kinyitásával a határtalan észlelés és tapasztalás felé, a testem olyan információkat érzékel, melyek a hétköznapi felfogóképességen és a létező, kézzel fogható dolgokon túl található. Az érzékelésen túli észlelés a psziché természetes kiterjesztése.

Miben segít?

Gyakran használom fájdalmak, és a fizikai test egyensúlyvesztéseinek kezelésére. Rendkívüli módon oldja a fizikai, az érzelmi és a mentális blokkokat. Egy kezelés során a test és a psziché teljesen ellazul és feltöltődik.

Mi a célja a kezelésnek?

A cél mindig az, hogy feloldjuk az adott élethelyzet problémáit és mindenki el tudjon indulni a saját teremtő útján.

Hány alkalomra van szükség?

Nincsen meghatározva, általában az adott élethelyzet dönti el.

Mennyi időt vesz igénybe egy alkalommal?

Egy kezelés 60 percig tart.

Ha szeretnél többet megtudni, személyesen megtapasztalni, kipróbálni az általam képviselt módszereket, kérj személyes konzultációt az alábbi elérhetőségeken. 

Tel: 36 30-241-7135

E-mail:info@belsovirag.hu

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el