ELMEAKUPUNKTÚRA (A4M)

Mi az Elmeakupunktúra (A4M - Accupuncture for the mind)?

Mi az elmeakupunktúra lényege?

Az Elmeakupunktúra (A4M), az Erőtér Technika (AFT) módszerére épülő nagyon hatékony technika, annak továbbfejlődéseként született. Mindkét módszer alkalmas mind a fizikai, mind az érzelmi és mentális folyamatok segítésére, azonban míg az Erőtér Technika az érzelmeink és gondolataink által létrehozott erőterek testi szinten megnyilvánuló energetikai folyamatait kezeli elsősorban, az Elmeakupunktúra az Elménk működésére helyezi a hangsúlyt.

Hogyan dolgozik?

Az Elménk működése által keltett energiák finomabb természetűek, mint a testiek, mégis ezek gerjesztik a testi szinten megnyilvánuló folyamatokat, problémákat.
Ugyanazt az energetikai rendszert használja, amit az akupunktúra használ a test gyógyítására, de tűk helyett a hang energiájával stimulálja az akupunktúrás pontokat.
Nem mondja meg neked, hogyan változz. Az átalakulás útjára lépsz, és átvezet a változáson. Nem használati utasítás, inkább olyan, mint egy energetikai eszközkészlet. A módszer felhasználja az elme működésének megismerésére irányuló legújabb kutatásokat.

A módszerről, és a módszert érintő témakörökről, angol nyelven, itt olvashatsz.

Mire használható?

A gondolataink rezgése befolyásolja az állapotunkat. Ha ez alacsony, a betegségek számára kinyílik az út, elkapjuk a náthát, influenzát, stb. Magasabb rezgésszinten nem vagyunk támadhatók. Az elmeakupunktúra segíti a negatív gondolatok áthangolását.

Az Elmeakupunktúra finoman felcsendülő gyógyító hangok által elhangolja az elmét a visszahúzó erejű érzelmi állapotainkról, gondolkodási, tapasztalati, folyamatainkról, és magasabb frekvenciákra hangolja rá. Változásokat hoz létre a tudatosságban és a megtapasztalásban. Úgy dolgozik az elmével, hogy annak saját automatizmusait használja. Nem hasonlít semmilyen korábbi személyiség fejlesztő programhoz.

Hány alkalomra van szükség?

A tünetektől függően egy-két alkalomtól akár egy hónapig is tarthat a terápia.
Sok esetben elegendő lehet egyetlen kezelés a pozitív változások elindításához. Azonban sok más esetben a kezeléseket többször kell végezni, egy bizonyos ideig, az önmegát fenntartó gyógyító minta kialakításához.


Ha szeretnél többet megtudni, személyesen megtapasztalni, kipróbálni az általam képviselt módszereket, kérj személyes konzultációt az alábbi elérhetőségeken. 

Tel:36 30-241-7135

E-mail:kelemendora03@gmail.com

Kelemen Dóra Elmeakupunktúra (A4M) kezelő  

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el