ACCESS BARS®

"Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát."
(Gary M. Douglas)

Szeretnéd feloldani az érzelmi, mentális, fizikai, energetikai blokkjaidat, amik beragadva tartanak egy élethelyzetben? Az Access Bars® erre az egyik legmegfelelőbb módszer.

Az én mottóm, ha valamire 'hívást' érzel, ne tétovázz, ez a következő lépcsőd a fejlődésben. 
Ha szembe kerültél az Access Bars
®-al valahogy, olvastad, vagy hallottál róla valakitől, vagy valakinek sokat segített, és felkeltette az érdeklődésed, gyere és próbáld ki! Amikor elkezdem kezelni a pácienst a barsok beindításával, hajlandóvá teszem őt az élet megváltoztatására.

Mi az Access Bars®?

Az Access Consciousness®eszköze a "Barok futtatása". BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. A fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintése az embert a tudatosság felé tereli és lehetőséget ad arra, képes legyél elfogadni és befogadni minden jót az életedbe, hogy amit meg akarsz teremteni és valósítani, arra készen állj, és ne gátlásokat, "miért ne tegyem, miért nem sikerülhet, stb" kifogásokat gyárts. Ez a 32 pont tartalmazza, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, szorongásokat, fájdalmakat, ítélkezéseket, előítéleteket, hiedelmeket, amiket életek során eltároltál.

Amikor a BAR-okat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek. Az Access delta és théta agyhullámokkal dolgozik.

Itt az alkalom, hogy elengedj minden korlátot, kinyisd a végtelen lehetőségeket, és képes legyél könnyedén és örömmel fogadni bármit!

Mi a célja az Access Bars®-nak?

A jobb életfeltételek megteremtése a hangulataid, érzelmeid, az érzékelésed és fizikai életed terén. Minden, ami ezt korlátozza, azt képes feloldani. Célja a tudatosság növekedése. Az Access egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain. A választás lehetőségeit nyitja meg, olyan lehetőségeket, amik végtelenek, más szóval egy végtelen"tárház" nyílik meg mindenki előtt, ami újabb és újabb sikert, csodát képes megteremteni az életben.

Az Access Consciousness®célja, hogy egy tudatos és egységben élő világot hozzon létre. A tudatosság mindent magába foglal, és semmi felett nem ítélkezik.

Mit várhatunk egy kezelés után?Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. Erre számos magyar példa is van.
A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé. Megváltozhatnak kapcsolataid, egészségedben történhet pozitív változás. 

Kinek ajánlott az Access Bars® kezelés?

Az Access Bars gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt használható.
Számtalan lelki eredetű panaszra ajánlott: a félelem, szorongás, stressz csökkentésére, gondolataid letisztázására, mély relaxációra, alvásjavításra, gyógyulás segítésére.
Korhatár nélkül, ellenjavallat nélkül bárkinek ajánlott!

Tud-e a bars fizikai szinten betegségeket gyógyítani, és fájdalmat megszűntetni?

A Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni.
Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett egy 1-2 cm-es magasságnövekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, amire az orvosok műtétet javasoltak, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már.

" A Te energiáid azok, amik a legnagyobb változást képesek előidézni a világban. "Gary Douglas

Hány alkalomra van szükség?

Nincs meghatározva az alkalmak gyakorisága. Általában egy-egy adott helyzet dönti el a további kezeléseket. A klienseim általában 3-4 hétig, heti 1x alkalommal veszik igénybe.

Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?

A kezelések időtartama kb. 1-1,5 óra, gyermekek esetében (életkortól függően) maximum 0,5-1 óra.

Hogyan történik az Access Bars® kezelés?

A masszázságyon, kényelmesen elhelyezkedve, fekve történik. A kezelő 32 pontot érintve, tartva a kliens fején. Ellazító, kellemesen megnyugtató a kezelés.

Az Access Consciousness® mottója: Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!

Ha szeretnél többet megtudni, személyesen megtapasztalni, kipróbálni az általam képviselt módszereket, kérj személyes konzultációt az alábbi elérhetőségeken, vagy űrlapon keresztül : 

Tel:36 30-241-7135

E-mail:kelemendora03@gmail.com 

Kelemen Dóra Krisztina Access Bars® és Acces Testkezelés kezelő

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el