A júliusi fénytükör - Az ezüst

2018.07.01

Az ezüst szín a júliusban uralkodó csillagjegy, a rák egyik jellemző színe. Az ezüst a hold ékessége. Az ezüst nőies szín.

Az ezüst gyógyító. Olyan energia, amit zuhanyként használhatunk a holdvilágban. Üljünk ki este, és vetítsük magunkra a hold fényét egész testünkre. Feltölt minket olyan energiákkal, amik nélkülözhetetlennek a jóllétünkhöz. A csillagos ég alatt aludni, a holdvilág fényében, mámorító tud lenni azoknak, aki vágynak a szerelemre.

Gyógyítók színe gyakran ezüstben pompázik. Az ezüst az a gyógyító, akit már messziről megismerünk. Ismerősek ez energiák, amiket hoz. Az ezüsttel gyógyulunk, amikor a múlton dolgozunk. Emlékezni tud arra, amire kell ahhoz, hogy oldódjunk. Az ezüst színt nem lehet eltéveszteni. Az ezüstre emlékezünk, ahogy ő is emlékezik mindenre, ami vele történt. Az ezüsttel tisztítható a karma.
Az ezüst olyan történeteket mesél, amit jó hallgatni. Régmúlt felemelő történeteket, amin elmélkedhetünk.

Az ezüst az a szín, ami a megnyugváshoz kell. Az ezüst megtartja bennünk a szelídséget, amikor nem vagyunk úrrá az indulatainkon. Az ezüst csillogása arra emlékeztet, hogy legyünk gyakrabban békében és fényességben másokkal, és önmagunkkal.

Az ezüsttel éled újjá a természet éjjelente.

Egyfajta vezető és irányadó ez a szín. Ő az, aki megérteti velünk, a sötétség véges az életünkben, és fénnyel telíti az egünket ott, ahol legnagyobb szükségünk van rá.

Az ezüst fény csupa jóság. Az ezüsttel jól tudunk együttműködni. Olyan minősége van, amivel értékesnek érezzük magunkat egy ezüst hatása alatt levő ember mellett, és akkor is, amikor mi magunk vagyunk hatása alatt. Az ezüst értékes pénz volt a történelem során.

Az ezüsttel jó lenni, bár maga sosem vallja ezt magáról. Individualista, saját bevallása szerint is. Azt akarja, hogy az lehessen aki. Az ezüst nem akarja, hogy kiismerd. Az ezüst magának él, bár azt a látszatot kelti, hogy törődik veled. Az ezüst olyan szín, amit nehéz behatárolni. Az ezüst erős, önző, de mégis jólelkű.

Az ezüstöt használhatjuk az érzékelés erősítésre, az önismeret megszerzésére, eredmények megteremtésére, kiaknázatlan képességek kihasználására.

Az ezüsttel tudjuk meglátni saját fényünket. Tükörként mutatja azt.

A szürke színhez áll közel az ezüst. A szürke az az oldalunk, amit nem szívesen mutogatunk. A szürke nem akar feltűnni, a fénnyel telíttet ezüst, pedig magához vonzza a tekintetet. Ahogy fénnyel telik meg a szürke, úgy emlékezünk az ezüstre és a szürkét viszont nem szeretjük látni.

Lilian Verner Bonds az ezüstről:

Az ezüstözött tükör visszaveri a fényt. Olyannak mutat, amilyen vagy. Azt is megmutathatja, hogy az illető teljes illúzióban van, és olyan életet él, mely nem létezik. A negatív ezüst olyan kapcsolatokban jelenik meg, melyekben nincsen lényeg, csak káprázat. A negatív ezüst nagyon szeret az érzelmekben hemperegni.

Az ezüst nagyon szeret fantáziálni. Az ezüst mindig is a holddal, az asztrális ragyogásközpontjával állt kapcsolatban. Az élet telését és fogyását irányítja mindenben ezen a bolygón. A fák nedveinek képződését és elfolyását, a dagályt és az apályt, a nők menstruációját.

Az ezüst a hibákat torzítás, kifogás vagy elfogultság nélkül tükrözi vissza. A hiba nem szükségszerűen negatív dolog. Leginkább saját hibáinkból tanulunk. Hibát elkövetni annyi, mint fejlődni. Egy hiba végül is csak egy melléfogás. Ez a tükröző képesség nagyon hasznos a terápiák során. A tükör sohasem hazudik. " Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...."Az ezüsttel kiválóan le lehet csillapítani az idegeket. Az ezüsttel kapcsolatba hozott lelki béke és harmónia a tudat folyékony állapotát idézi elő. Megnyugtatja a hormonokat. Az ezüst jót tesz a veseműködésnek, és jótékony hatással van a testben keringő folyadékokra.

Ezüst alkalmazása

Az egyensúly létrehozása érdekében testünkbe bevihetjük az ezüstöt ékszerek, ezüstszínű ruhák, kézitáska, cipő és más kellékek használatával. Az ezüst befogadásának egyik nagyon jó módszere az, hogy éjjel széthúzzuk a függönyt, és a holdfényben fürösztjük magunkat. Azt mondják, a holdfényben való szeretkezés mágikus és misztikus tapasztalat!

Ezüstszínű ételek

Ezüst pikkelyű halfélék, ezüsttel bevont cukrozott mandula, ezüstfóliával bevont édességek és desszertek.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el