Mandalafestő tanfolyam- A családi mandala elkészítése

2019.01.19

Meg szeretnéd alkotni a családodat segítő energetikai mintázatot, ami folyamatosan segíti, fejleszti és harmonizálja a kapcsolataitokat? Jobb kapcsolatra vágysz a rokonaiddal, a pároddal, a gyermekeiddel? Esetleg kilátástalannak érzed, hogy valaha is helyére áll egyes családi kapcsolataidban a harmónia? 


Előfordulhat az életben, hogy egyik vagy másik szülőnkkel, bármelyik felmenőnkkel, a testvérünkkel, netán a párunk családjával megromlik a kapcsolatunk, vagy soha sem volt igazán jó. Az is lehet, hogy a párunkkal, vagy gyermekeinkkel érezzük, hogy nem áramlik könnyedén közöttünk az a megértés és öröm, amit szeretnénk. Ennek megváltoztatása gyakran nehézségekbe ütközik, mert a hozott mintáink játszanak elsősorban szerepet a személyiségünkben és kapcsolataink minőségében, és az is lehet, hogy belefáradtunk a változtatásba, mert sosincs olyan eredménnyel, amit szeretnénk. A jó hír az, hogy ezek a családi és viselkedési minták és blokkok oldhatóak és helyre állítható a harmónia, amiben már jól tudjuk érezni magunkat, akár a megbocsájtás, a rálátás, a megértés, akár a fizikai valóságban is megjelenő gyógyult kapcsolatok által.


A mandalafestés örömteli technikája képes még nagyobb harmóniát vinni vagy azt a helyére állítani a családi kapcsolatainkban. Ez a technika nagyon mély rétegeket mozgat meg bennünk, ami az alkotói örömmel is társul. A tanfolyam gyakorlatainak köszönhetően könnyedén ráláthatunk az adott témára elkészítendő mandalák formáira és színeire, amik aztán az alkotás által teremtik meg a szükséges minőségeket és oldják ki belőlünk a mélyre eltemetett minták szálait. A mandala formái és színei a tudattalan szintjeinkkel dolgoznak, ősi tudásunkat használva merülünk el a megalkotásukban, és felfedezhetjük a megalkotott szépségek által önmagunkat, illetve az adott témában levő igényeinket és megoldásokat.
Gyere el, és legyél részese ennek a csodálatos alkotó folyamatnak, aminek a végén nemcsak gazdagodsz egy saját készítésű mandalával, hanem változásokat tapasztalhatsz meg az életedben.


Nem érzel magadban elég kreativitást vagy félsz, hogy neked ez nem menne?
A tanfolyamhoz nincs szükséged semmilyen előképzettségre, festő tudásra, a program mindenki számára nyitott.
Ha elakadsz, segítek a folyamatodban, a geometriában vagy a színkezelésben. A várt eredmény nem marad el!


A mandalát akril festékkel készítjük el 30x40-es méretben. A festéshez biztosítom a szükséges anyagokat.


A program menete:
Röviden a mandalákról
Inspiráló motívumok-mandalák bemutatása
Ráhangolódás-rövid meditáció
Vázlatkészítés ceruzával
A mandala elkészítése akril festékkel 30x40-es méretben
A színek-formák jelentésének tudatosítása
Mandalákra való visszahangolódás, tudatalattink üzenetének megértése 


A programot tartja: Kelemen Dóra - Mandalafestő, Kineziológus


A foglakozáshoz kérlek jelentkezz be a 06/30/241/7135-ös telefonszámon,
e-mailben: kelemendora03@gmail.com
vagy Facebook-on: https://www.facebook.com/belsovirag/


Rólam: Gyerekkorom óta festek, később a választott szakmám is kapcsolatban állt a festészettel és a geometriával. Ma már segítői munkát végzek, ami során alkalmazom az általam megfestett mandalákat, mint gyógyító eszközt. Rendkívül nagy hatás tapasztalható használatukkal, bármilyen területen jött is elő. Szeretettel ajánlom ezt a tanfolyamot azoknak, akik meg szeretnék ismerni ezt a különleges alkotási és önismereti folyamatot. 


Webcímek: www.belsovirag.hu
https://jogaszekesfehervar.hu/alternativ-gyogymodok/
Helyszín: Székesfehérvár, Zámoly utca 59. Prána Jóga és Egészségközpont 


Ár:
12000 Ft anyagköltséggel együtt (kasírozott vászon és festék)


Időpont:
2019. január 19. szombat, 10-17 óra


További tanfolyamok időpontjai és témái:
2019. március 16. szombat, 10-17 óra Siker 


A mandalafestő tanfolyam bármelyikéhez csatlakozhatsz!
A megjelölt időpontok az év folyamán változhatnak, kérlek, figyeld a kiírásokat a Prána Jóga és Egészségközpont oldalán.

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el