Mandala meditáció-Tavaszi feltöltődés

2018.05.30

Feltöltődésre vágysz? Könnyen szeretnéd venni a rád váró feladatokat? Örömteli párkapcsolatot szeretnél? Szeretnéd megtanulni, hogyan segíts magadon a nehéz helyzetekben, vagy hogyan mulaszd el tested jelzéseit a leghatékonyabban? Olyan élethelyzetben vagy, amibe belefáradtál, belefásultál, és nem tudod, hogyan lehetne kijönni belőle? Szeretnél valami újat kipróbálni, ami egyben pihentető és még segít is? Gyere és frissítsd fel a tested és az életed, egy olyan programon, ahova a mandalákat hívjuk segítségül!

Ez a program egy különleges lehetőség. A mandalák, az általam kidolgozott metódusnak köszönhetően, nagyon hatékonyan tudnak segíteni egy éppen szóban forgó ügyünkön. Egy adott mandala színei és formái ki tudják oldani a blokkjainkat, gyakran nagyon szövevényes, több éve tartó problémát is képesek a megoldás útjára terelni.Ezzel a programmal most megismerheted, hogyan használd a mandalákat, és megtapasztalhatod lelkületüket és gyógyító erejüket!

A programot tartja: Kelemen Dóra - Kineziológus, Access Bars® és Access Body® kezelő, Mandalafestő

Bejelentkezés szükséges: 06/30/241/7135-ös telefonszámon,
e-meilben: kelemendora03@gmail.com
facebook-on: https://www.facebook.com/belsovirag/

Időpont: Május 30. 17:30 Helyszín: Székesfehérvár, Zámoly utca 59.
Prána Jóga és Egészségközpont

A program ára: 2.500,-Ft, VAGY
A folyamat során intuitíven kiválasztott mandala (egy általam festett festmény reprodukciója) megvásárlásával* együtt kedvezményesen:3.500,-Ft

*A folyamat során mindenki egy 10x13 cm-es hűtőmágnesre nyomtatott mandalával dolgozik, aminek a használatát, a megvásárlásával, otthon is könnyedén folytathatod!

Webcímek: www.belsovirag.webnode.hu
https://jogaszekesfehervar.hu/alternativ-gyogymodok/4

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el