Mandalafestő tanfolyam – Harmonikus párkapcsolat teremtése

2018.09.22

Párkapcsolatot szeretnél? Vagy van párkapcsolatod, de lenne mit helyrehozni benne?
Sokszor, amikor a párkapcsolatban felütik a fejét a problémák, a negatív dolgokat könnyebben észrevesszük, és nem mindig látjuk a megoldást. Ha nincs párkapcsolatod, gyakran olyan belső hitrendszerek akadályozzák a kapcsolat megtalálását, amiket nem egyszerű nyakon csípni. Mindkét esetben olyan érzelmi, a családból hozott minták is akadályozhatnak minket, amiknek részben, vagy egyáltalán nem vagyunk tudatában. A párkapcsolati nehézségeknél az érzéseinket ismerjük, azt érezzük, van okunk a sértődöttségre és a fájdalomra a másik viselkedéséből adódóan, de sokszor ez az ok bennünk van. Egy párkapcsolatban mindig két ember a felelős, de a saját felelősségünket felismerve és a hitrendszerünkön és mintáinkon változtatva teljesen átalakítható egy kapcsolódás.

Gyere el és fedezd fel a benned rejlő képességet, amivel a párkapcsolatodat megteremtheted vagy boldogabb és elégedettebb kapcsolódássá alakíthatod! Felkészültél megváltoztatni azt, amire eddig csak vártál? A mandalafestés során megalkothatod azt a párkapcsolatot, ami a legjobb számodra, a saját intuícióddal létrehozott színek és formák által. Ezeket te teremted meg a saját képzeleteddel, majd megalkotod, amit képzeletben megteremtettél.

A színek, és formák, amiket lefestesz, nagy jelentőséggel bírnak. Akár felismered tudatosan, akár nem, amit megalkotsz, segít neked egy adott cél elérésében. Ez egy nagyon egyszerű és hatásos folyamat az elménk okozta nehézségek, a családi minták és hitrendszerek kioldására.

Ha a párkapcsolatod alapvetően jól működik, akkor is ajánlom ezt az alkotónapot, amivel többet megtudhatsz magadról, a párodról, és gazdagodhatsz egy saját készítésű mandalával.

Nem érzel magadban elég kreativitást vagy félsz, hogy neked ez nem menne? A tanfolyamhoz nincs szükséged semmilyen előképzettségre, festő tudásra, a program mindenki számára nyitott. Ha elakadsz, segítek a folyamatodban, a geometriában vagy a színkezelésben. A várt eredmény nem marad el!

A mandalát akril festékkel készítjük el 30x40-es méretben. A festéshez biztosítom a szükséges anyagokat.

A program menete:
Röviden a mandalákról
Inspiráló motívumok-mandalák bemutatása
Ráhangolódás-rövid meditáció
Vázlatkészítés ceruzával
A mandala elkészítése akril festékkel 30x40-es méretben
A színek jelentésének tudatosítása
Ha időnk engedi, a mandalákra való visszahangolódás, tudatalattink üzenetének megértése

A programot tartja:
Kelemen Dóra - Mandalafestő, Kineziológus, Access Bars® és Access Body® kezelő

A foglakozáshoz kérlek jelentkezz be a 06/30/241/7135-ös telefonszámon,
e-mailben: kelemendora03@gmail.com
vagy Facebook-on: https://www.facebook.com/belsovirag/

Rólam:
Gyerekkorom óta festek, később a választott szakmám is kapcsolatban állt a festészettel és a geometriával. Ma már segítői munkát végzek, ami során alkalmazom az általam megfestett mandalákat, mint gyógyító eszközt. Rendkívül nagy hatás tapasztalható használatukkal, bármilyen területen jött is elő. Szeretettel ajánlom ezt a tanfolyamot azoknak, akik meg szeretnék ismerni ezt a csodálatos alkotási és önismereti folyamatot.

Webcímek:
www.belsovirag.hu
https://jogaszekesfehervar.hu/alternativ-gyogymodok/

Helyszín:
Székesfehérvár, Zámoly utca 59. Prána Jóga és Egészségközpont

Ár:
9500 Ft + 1500 Ft anyagköltség (kasírozott vászon és festék)

Időpont:
2018. szeptember 22. szombat, 10-17 óra Párkapcsolat

További tanfolyamok időpontjai és témái:
2018. november 17. szombat, 10-17 óra Anyagi bőség
2019. január 19. szombat, 10-17 óra Családi kapcsolataink harmóniája
2019. március 16. szombat, 10-17 óra Siker

A mandalafestő tanfolyam bármelyikéhez csatlakozhatsz!

A megjelölt időpontok az év folyamán változhatnak, kérlek, figyeld a kiírásokat a Prána Jóga és Egészségközpont oldalán.

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el