Az AFT oldás menete

- A kezelés során a kliens elmondja a problémáját vagy betegségét.
- Megnézzük, hogy biztonságos-e az ügyfélnek a probléma megvizsgálása. (A kliens sokszor azt hiszi, hogy ő éppen azért jött, hogy túl legyen ezen a problémáján. Azonban a tudatalattijában futhat olyan program, amely miatt nem tartja biztonságosnak ezzel foglalkozni.
Ezt a hiedelmet vagy egyéb blokkot oldhatjuk kineziológiával, Access Bars kezeléssel, vagy megbocsátó formulákkal.)
- Megvizsgáljuk, melyik tudatszintről ered a probléma (Pl. szégyen, bánat, harag, bűntudat ...)
- Kiteszteljük melyik szemlélethez tartozik mindez. (Pl. a szégyen (tudat)szinten van az elakadás a viselkedés (a táblázaton folyamat) energiamintában. Amennyiben a szégyen tudatszint a viselkedésbe nyilvánul meg, az illető az alacsony önértékelése miatt az adott problémát illetően kirekesztést él meg. Vagy őt rekesztik ki, vagy ő teremt olyan szituációkat, ahol kirekesztett lesz.)


- Ezután megnézzük, van-e olyan hitrendszeri blokk, amely akadályozza a probléma elengedését. (Pl. A kliens lehetetlennek tartja, hogy ettől valaha megszabaduljon.) Ezt a blokkot is oldani kell.
- Most már nyitva áll az út a korrekcióhoz, gyógyuláshoz.

Minden betegségnek, pszichés problémának, függőségnek, viselkedési problémának, testsúlyproblémának ... van egy pontosan kidolgozott kopogtató formulája.

Az AFT a fenti akupresszúrás pontokat használja.

Pontosan meg kell állapítani, hogy melyik korrekciós formulát hányszor és mennyi ideig kell alkalmazni. Ki kell azt is tesztelni, hogy a kliensnek ezt egyedül kell-e elvégeznie.
- Mindent leellenőrzök, hogy jól végeztük-e a munkát, kimaradt-e valami, befogadja-e a kezelt a korrekciót ...

Kelemen Dóra Krisztina Tel:06 30 241 7135
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el